Tebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Saftige, små mandelkager med smag af lime og mynte.

Ingredienser

4 stk. pr. person

Antal portioner

  • 100 g smuttede mandler
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)
  • 1 æggehvide (ca. 2 spsk)
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 30 friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en lille hurtighakker eller en foodprocessor og hak dem fint ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt flormelis og kør i yderligere ca. 20 sek. Tilsæt æggehvide lidt efter lidt, limeskal og 5 mynteblade. Kør blandingen til dejen begynder at hænge sammen. Form dejen til små "æg" med to teskeer og stil dem på en plade med bagepapir. Klem et mynteblad fast på hver af tebrødene og bag dem midt i ovnen.

Tip

I stedet for lime og mynte kan du bruge ½ dl ristede og hakkede hasselnødder. Pynt kagerne med hele hasselnødder og bag dem midt i ovnen. Dyp bunden i smeltet mørk chokolade.

Bagetid

12-14 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: