Tebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Saftige, små mandelkager med smag af lime og mynte.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

4 stk. pr. person

Antal portioner

  • 100 g smuttede mandler
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)
  • 1 æggehvide (ca. 2 spsk)
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 30 friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en lille hurtighakker eller en foodprocessor og hak dem fint ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt flormelis og kør i yderligere ca. 20 sek. Tilsæt æggehvide lidt efter lidt, limeskal og 5 mynteblade. Kør blandingen til dejen begynder at hænge sammen. Form dejen til små "æg" med to teskeer og stil dem på en plade med bagepapir. Klem et mynteblad fast på hver af tebrødene og bag dem midt i ovnen.

Tip

I stedet for lime og mynte kan du bruge ½ dl ristede og hakkede hasselnødder. Pynt kagerne med hele hasselnødder og bag dem midt i ovnen. Dyp bunden i smeltet mørk chokolade.

Bagetid

12-14 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag