Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig lille forret eller appetizer, hvor tankerne ledes mod det solrige Italien.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tomater og ferskner i mindre stykker og vend dem med basilikumblade, salt og olivenolie i en skål. Lad salaten trække på køkkenbordet mindst 10 minutter. Rist eller grill brødet let på begge sider. Skær skimmelosten i skiver, fordel dem på brødet og grill crostinierne under ovngrillen øverst i ovnen. Anret de varme brød med tomat- og ferskensalat over. Sørg for at få al væden fra skålen med. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: