Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini
30 min

Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini

En dejlig lille forret eller appetizer, hvor tankerne ledes mod det solrige Italien.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini

En dejlig lille forret eller appetizer, hvor tankerne ledes mod det solrige Italien.

Antal portioner
  • 5 modne tomater
  • 3 modne ferskner
  • 12 friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • 1½ spsk olivenolie
  • 4 skiver tykskåret ciabattabrød
  • 200 g Castello® økologisk brie - umoden og kold

Fremgangsmåde:

Skær tomater og ferskner i mindre stykker og vend dem med basilikumblade, salt og olivenolie i en skål. Lad salaten trække på køkkenbordet mindst 10 minutter. Rist eller grill brødet let på begge sider. Skær skimmelosten i skiver, fordel dem på brødet og grill crostinierne under ovngrillen øverst i ovnen. Anret de varme brød med tomat- og ferskensalat over. Sørg for at få al væden fra skålen med. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 52 %
Print