Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig lille forret eller appetizer, hvor tankerne ledes mod det solrige Italien.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tomater og ferskner i mindre stykker og vend dem med basilikumblade, salt og olivenolie i en skål. Lad salaten trække på køkkenbordet mindst 10 minutter. Rist eller grill brødet let på begge sider. Skær skimmelosten i skiver, fordel dem på brødet og grill crostinierne under ovngrillen øverst i ovnen. Anret de varme brød med tomat- og ferskensalat over. Sørg for at få al væden fra skålen med. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: