Tomat- og ferskensalat med skimmelostcrostini

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig lille forret eller appetizer, hvor tankerne ledes mod det solrige Italien.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tomater og ferskner i mindre stykker og vend dem med basilikumblade, salt og olivenolie i en skål. Lad salaten trække på køkkenbordet mindst 10 minutter. Rist eller grill brødet let på begge sider. Skær skimmelosten i skiver, fordel dem på brødet og grill crostinierne under ovngrillen øverst i ovnen. Anret de varme brød med tomat- og ferskensalat over. Sørg for at få al væden fra skålen med. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: