Tomatbearnaise og mini peberbøffer
45 min

Tomatbearnaise og mini peberbøffer

Hakkebøf forklædt som frikadeller og serveret på spyd! Sød og sjov hverdagsmad.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatbearnaise og mini peberbøffer

Hakkebøf forklædt som frikadeller og serveret på spyd! Sød og sjov hverdagsmad.

Antal portioner

Tomatbearnaise

Mini pebebøffer

  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk friskkværnet fem peber blanding
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg saltbagte kartofler
  • 500 g dampede ærter

Fremgangsmåde:

Tomatbearnaise

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt tomaterne og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Mini peberbøffer

Form imens 12 små bøffer. Vend dem i peberblandingen og drys med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Stik bøfferne på spyd med bredbladet persille imellem. Server straks sammen med tomatbearnaise, saltbagte kartofler og ærter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %
Print