Tomatbearnaise og mini peberbøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Hakkebøf forklædt som frikadeller og serveret på spyd! Sød og sjov hverdagsmad.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatbearnaise

Mini pebebøffer

  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg saltbagte kartofler
  • 500 g dampede ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatbearnaise

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt tomaterne og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Mini peberbøffer

Form imens 12 små bøffer. Vend dem i peberblandingen og drys med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Stik bøfferne på spyd med bredbladet persille imellem. Server straks sammen med tomatbearnaise, saltbagte kartofler og ærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: