Tomatbearnaise og mini peberbøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Hakkebøf forklædt som frikadeller og serveret på spyd! Sød og sjov hverdagsmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tomatbearnaise

Mini pebebøffer

  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg saltbagte kartofler
  • 500 g dampede ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatbearnaise

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt tomaterne og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Mini peberbøffer

Form imens 12 små bøffer. Vend dem i peberblandingen og drys med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Stik bøfferne på spyd med bredbladet persille imellem. Server straks sammen med tomatbearnaise, saltbagte kartofler og ærter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag