Tomatkompot med ristede sennepskorn

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Den sur-søde tomatkompot er kogt med æble og sennepskorn. Velegnet som tilbehør til lagret ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tsk gule sennepskorn
  • 4 modne tomater i grove stykker
  • 1 skrællet æble i tern, fx elstar
  • ¾ dl æblecidereddike
  • 85 g rørsukker (ca. 1 dl)
  • ¾ tsk groft salt

Tilbehør

  • 300 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sennepskornene i en gryde. Skru op til kraftig varme og rist dem under omrøring i ca. 4 min. - sennepskornene "popper" lidt og bliver brune. Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af. Tilsæt tomater, æble, eddike, sukker og salt. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag låget af gryden og kog kompotten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til og stil kompotten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Server tomatkompotten sammen med ost og brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: