Tomatsauce med cremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Hvis du ønsker at lave din egen tomatsauce er her grundopskriften. Denne passer perfekt til pasta.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4½ dl grøntsagsbouillon
  • 4 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 tsk sukker
  • ½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1½ spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, tomatpuré, oregano, sukker og hvidløg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Rør cremefraiche og hvedemel sammen til en jævning, og hæld den i bouillonen, stadig under omrøring. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag tomatsaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: