Tomatsauce med cremefraiche
15 min

Tomatsauce med cremefraiche

Hvis du ønsker at lave din egen tomatsauce er her grundopskriften. Denne passer perfekt til pasta.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsauce med cremefraiche

Hvis du ønsker at lave din egen tomatsauce er her grundopskriften. Denne passer perfekt til pasta.

Antal portioner
  • 4½ dl grøntsagsbouillon
  • 4 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 tsk sukker
  • ½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1½ spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bring bouillon, tomatpuré, oregano, sukker og hvidløg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Rør cremefraiche og hvedemel sammen til en jævning, og hæld den i bouillonen, stadig under omrøring. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag tomatsaucen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %
Print