Tomatsauce med cremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Hvis du ønsker at lave din egen tomatsauce er her grundopskriften. Denne passer perfekt til pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4½ dl grøntsagsbouillon
  • 4 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 tsk sukker
  • ½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1½ spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, tomatpuré, oregano, sukker og hvidløg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Rør cremefraiche og hvedemel sammen til en jævning, og hæld den i bouillonen, stadig under omrøring. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag tomatsaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: