Tomatsauce med cremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Hvis du ønsker at lave din egen tomatsauce er her grundopskriften. Denne passer perfekt til pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4½ dl grøntsagsbouillon
  • 4 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 tsk sukker
  • ½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1½ spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, tomatpuré, oregano, sukker og hvidløg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Rør cremefraiche og hvedemel sammen til en jævning, og hæld den i bouillonen, stadig under omrøring. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag tomatsaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: