Tomatsuppe med marineret medisterpølse
30 min

Tomatsuppe med marineret medisterpølse

Meget hurtigere kan der vist ikke stå aftensmad på bordet - især hvis du har en rest stegt pølse.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med marineret medisterpølse

Meget hurtigere kan der vist ikke stå aftensmad på bordet - især hvis du har en rest stegt pølse.

Antal portioner
  • 300 g stegt medisterpølse eller anden pølse - i ca. 1½ cm skiver
  • 4 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 1½ spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g groft brød - evt. ristet

Fremgangsmåde:

Fordel pølseskiverne på spyddene. Bland chilisauce og balsamicoeddike i et fad og vend medisterpølsen i blandingen.

Bring tomatsuppe, rosmarin og salt i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt majs og resten af marinaden og bring atter suppen i kog. Smag til og kom suppen i en stor, varm skål. Server med pølsespyd og groft brød.

Tip

Pølsespyddene kan evt. lunes i mikrobølgeovn, ovn eller pande, inden de bliver vendt i marinaden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 28 %
Print