Tomatsuppe med marineret medisterpølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Meget hurtigere kan der vist ikke stå aftensmad på bordet - især hvis du har en rest stegt pølse.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g stegt medisterpølse eller anden pølse - i ca. 1½ cm skiver
  • 4 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 1½ spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g groft brød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel pølseskiverne på spyddene. Bland chilisauce og balsamicoeddike i et fad og vend medisterpølsen i blandingen.

Bring tomatsuppe, rosmarin og salt i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt majs og resten af marinaden og bring atter suppen i kog. Smag til og kom suppen i en stor, varm skål. Server med pølsespyd og groft brød.

Tip

Pølsespyddene kan evt. lunes i mikrobølgeovn, ovn eller pande, inden de bliver vendt i marinaden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: