Tomatsuppe med marineret medisterpølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Meget hurtigere kan der vist ikke stå aftensmad på bordet - især hvis du har en rest stegt pølse.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g stegt medisterpølse eller anden pølse - i ca. 1½ cm skiver
  • 4 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 1½ spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g groft brød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel pølseskiverne på spyddene. Bland chilisauce og balsamicoeddike i et fad og vend medisterpølsen i blandingen.

Bring tomatsuppe, rosmarin og salt i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt majs og resten af marinaden og bring atter suppen i kog. Smag til og kom suppen i en stor, varm skål. Server med pølsespyd og groft brød.

Tip

Pølsespyddene kan evt. lunes i mikrobølgeovn, ovn eller pande, inden de bliver vendt i marinaden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: