Tomattærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Dekorativ og smagfuld madtærte. Tærten kan også tilberedes med spinat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tærtebund

Fyld

  • 10 g smør
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 6 tomater i skiver (ca. 300 g)
  • 2 æg
  • 1 dl skummetmælk
  • 1 dl Arla A38® naturel 3,5% Naturel 3,5%
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtebund

Smuldr smørret i melet og tilsæt det syrnede produkt og salt. Saml ingredienserne til en let og smidig dej. Lad dejen hvile koldt i ca. 20 min. Rul dejen ud og kom den i en tærteform (ca. 22 cm i diameter). Forbag den midt i ovnen.

Fyld

Lad smørret blive gyldent og steg løgene i ca. 2 min. Kom den forbagte tærtebund sammen med tomater. Pisk æggene sammen med mælk og det syrnede produkt, salt og peber. Hæld det over grøntsagerne og drys med osten. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca.15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

25 -30 min. ved 200° - tradtionel ovn.

Tip

I stedet for tomatfyld kan anvendes spinat. Udskift tomater og løg med 500 g dampet spinat og 1 svitset løg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag