Torsk med mandeltop

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

25 min

Torsk bagt med smagssat fraiche og mandler. Super nem og lækker måde at servere torsk på. Voila!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 600 g torskefilet
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Fraiche med tomat & basilikum
  • 3 spsk mandelflager

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør et lille ovnfast fad. Salt torsken på begge sider og læg den i fadet. Drys med peber og fordel fraichen på torsken. Drys med mandelflager og bag fisken midt i ovnen.

Pynt med basilikumblade og server fx sammen med brød, ris eller en salat.

Bagetid

Ca. 20 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 57 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag