Tortillawraps med andebryst og chiliost
30 min

Tortillawraps med andebryst og chiliost

De fyldte pandekager holder balancen i oven ved at stå side om side i kopper. Nemt og ligetil.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillawraps med andebryst og chiliost

De fyldte pandekager holder balancen i oven ved at stå side om side i kopper. Nemt og ligetil.

Antal portioner
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse kikærter
  • 4 fintrevne gulerødder
  • ½ liter fintstrimlet romainesalat
  • 2 uskrællede æbler i små tern, fx golden delicious
  • 100 g hakkede radiser
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 tsk groft salt
  • 175 g Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
  • 6 tortillas - usødede hvedepandekager, ca. 25 cm i diameter

Fremgangsmåde:

Fjern eventuelle rester af fjer, rids skindet og læg andebryststykket med skindsiden nedad i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg i ca. 2½ min., eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 10 min. Vend bryststykket og steg kødsiden i ca. 10 min. Drys med salt og peber.

Hæld imens kikærterne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad kikærterne dryppe godt af og bland dem med gulerødder, salatblade, æbler, radiser, purløg, salt og halvdelen af osten. Fold forsigtigt de 6 pandekager, først til halvmåner og derefter til trekanter. Fordel salaten i pandekagerne og stil dem i kopper eller tæt i en stor ovnfast skål, så de støtter hinanden. Skær det stegte andebryst i tynde skiver og fordel dem øverst i pandekagerne. Drys med resten af osten og gratiner pandekagerne øverst i ovnen, til osten er smeltet.

Grill

Ca. 2 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %
Print