Tortillawraps med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nem salat med grillet kylling og blå ost pakket fint ind i en tortilla - virkelig nemt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk i mindre stykker (ca. 400 g)
  • 2 tomater i små tern (ca. 100 g)
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 150 g)
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 150 g fintstrimlet icebergsalat
  • 100 g bønnespirer
  • 2 grillede kyllingefileter (ca. 275 g)
  • 125 g Castello® Danablu 50+

Dressing

  • 8 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter (ca. 360 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend agurk, tomat, gulerødder og løg sammen med salat og bønnespirer. Skær kød og ost i mundrette bidder og vend det herefter i salaten.

Dressing

Rør ingredienserne sammen til dressingen og smag til.

Pak de 16 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie. Lun pandekagerne i ovnen så de bliver bløde. Fordel grøntsagsblanding og dressing i dem og rul dem på en kreativ måde, så fyldet bliver inde i dem.

Lune tortillas

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: