Tortillawraps med blåskimmelost
30 min

Tortillawraps med blåskimmelost

Nem salat med grillet kylling og blå ost pakket fint ind i en tortilla - virkelig nemt!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillawraps med blåskimmelost

Nem salat med grillet kylling og blå ost pakket fint ind i en tortilla - virkelig nemt!

Antal portioner
  • 1 agurk i mindre stykker (ca. 400 g)
  • 2 tomater i små tern (ca. 100 g)
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 150 g)
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 150 g fintstrimlet icebergsalat
  • 100 g bønnespirer
  • 2 grillede kyllingefileter (ca. 275 g)
  • 125 g Castello® Danablu 50+

Dressing

  • 8 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter (ca. 360 g)

Fremgangsmåde:

Vend agurk, tomat, gulerødder og løg sammen med salat og bønnespirer. Skær kød og ost i mundrette bidder og vend det herefter i salaten.

Dressing

Rør ingredienserne sammen til dressingen og smag til.

Pak de 16 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie. Lun pandekagerne i ovnen så de bliver bløde. Fordel grøntsagsblanding og dressing i dem og rul dem på en kreativ måde, så fyldet bliver inde i dem.

Lune tortillas

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 46 %
Print