Fyldig tomatsuppe med kartofler, savojkål og stegte kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

1 timer

Nem tomatsuppe fyldt med grove grøntsager, det er dejligt på en kold dag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 kyllingeunderlår
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød, fx speltbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær et dybt rids i den tykke del af hvert kyllingelår - på langs med og helt ind til benet. Læg kyllingelårene i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kom kartofler, vand og salt i en stor tykbundet gryde og bring det i kog. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tag låget af gryden og tilsæt savojkål (gem lidt til pynt). Rør godt rundt. Lad kartofler og savojkål dryppe af i et dørslag. Bring tomatsuppen i kog i gryden og kom kartofler og savojkål tilbage. Bring atter suppen i kog, tilsæt salt og peber og smag til. Server den varme tomatsuppe sammen med stegte kyllingelår og brød.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag