Tun- og kartoffeltoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nyd de lækre toast til frokost, som eftermiddagssnack eller tag dem med i picnickurven.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 400 g cocktailtomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist eller grill brødskiverne let på begge sider. Hæld olien fra tunen. Skær kartoflerne i skiver og fordel dem på halvdelen af brødskiverne sammen med tun og kapers. Drys med salt og peber. Fordel osten på brødene og grill dem på en plade med alufolie øverst i ovnen - til osten gyldner. Server sammen med resten af brødskiverne og tomater i både.

Grill

Ca. 4 min.

Tip

Tun- og kartoffeltoast kan også spises kolde som picnicmad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: