Tun- og kartoffeltoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nyd de lækre toast til frokost, som eftermiddagssnack eller tag dem med i picnickurven.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 400 g cocktailtomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist eller grill brødskiverne let på begge sider. Hæld olien fra tunen. Skær kartoflerne i skiver og fordel dem på halvdelen af brødskiverne sammen med tun og kapers. Drys med salt og peber. Fordel osten på brødene og grill dem på en plade med alufolie øverst i ovnen - til osten gyldner. Server sammen med resten af brødskiverne og tomater i både.

Grill

Ca. 4 min.

Tip

Tun- og kartoffeltoast kan også spises kolde som picnicmad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: