Tynde omeletter med krydret fyld
45 min

Tynde omeletter med krydret fyld

Lækkert mellemmåltid med fyld af hvidskimmelost og grøntsager - også velegnet til at tage med på farten.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tynde omeletter med krydret fyld

Lækkert mellemmåltid med fyld af hvidskimmelost og grøntsager - også velegnet til at tage med på farten.

Antal portioner
  • 1 tsk rød tabascosauce
  • 1 rød snackpeber i tynde strimler
  • 2 stilke bladselleri i tynde strimler
  • 75 g Høng® GyldenRød 65+

Pynt

  • blade af bladselleri

Fremgangsmåde:

Pisk æg, fløde, vand og salt let sammen. Del smørret i 4 portioner. Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i 2-3 min. - den skal kun steges på én side. Lad omeletten glide af panden over på en stor tallerken - det er nemmest, hvis man smører kanten af panden med lidt smør. Steg 3 omeletter på samme måde - fyld dem efterhånden som de bliver færdige: Rul hver omelet om tabascosauce (6-8 dråber pr. omelet), peberfrugt, bladselleri og ost i lange strimler. Pak omeletterne ind i smørrebrødspapir og læg dem i køleskabet. Skær eller klip de kolde omeletter midt over og server dem i papiret.

Tip

Omeletterne kan tilberedes 2-3 timer før de skal spises.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 78 %
Print