Tynde omeletter med krydret fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert mellemmåltid med fyld af hvidskimmelost og grøntsager - også velegnet til at tage med på farten.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 tsk rød tabascosauce
  • 1 rød snackpeber i tynde strimler
  • 2 stilke bladselleri i tynde strimler
  • 75 g Høng® Gylden 39%

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, vand og salt let sammen. Del smørret i 4 portioner. Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i 2-3 min. - den skal kun steges på én side. Lad omeletten glide af panden over på en stor tallerken - det er nemmest, hvis man smører kanten af panden med lidt smør. Steg 3 omeletter på samme måde - fyld dem efterhånden som de bliver færdige: Rul hver omelet om tabascosauce (6-8 dråber pr. omelet), peberfrugt, bladselleri og ost i lange strimler. Pak omeletterne ind i smørrebrødspapir og læg dem i køleskabet. Skær eller klip de kolde omeletter midt over og server dem i papiret.

Tip

Omeletterne kan tilberedes 2-3 timer før de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 78 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: