Tynde omeletter med krydret fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert mellemmåltid med fyld af hvidskimmelost og grøntsager - også velegnet til at tage med på farten.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk rød tabascosauce
  • 1 rød snackpeber i tynde strimler
  • 2 stilke bladselleri i tynde strimler
  • 75 g Høng® Gylden 39%

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, vand og salt let sammen. Del smørret i 4 portioner. Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i 2-3 min. - den skal kun steges på én side. Lad omeletten glide af panden over på en stor tallerken - det er nemmest, hvis man smører kanten af panden med lidt smør. Steg 3 omeletter på samme måde - fyld dem efterhånden som de bliver færdige: Rul hver omelet om tabascosauce (6-8 dråber pr. omelet), peberfrugt, bladselleri og ost i lange strimler. Pak omeletterne ind i smørrebrødspapir og læg dem i køleskabet. Skær eller klip de kolde omeletter midt over og server dem i papiret.

Tip

Omeletterne kan tilberedes 2-3 timer før de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 78 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: