Tynde omeletter med krydret fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert mellemmåltid med fyld af hvidskimmelost og grøntsager - også velegnet til at tage med på farten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk rød tabascosauce
  • 1 rød snackpeber i tynde strimler
  • 2 stilke bladselleri i tynde strimler
  • 75 g Høng® Gylden 39%

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, vand og salt let sammen. Del smørret i 4 portioner. Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i 2-3 min. - den skal kun steges på én side. Lad omeletten glide af panden over på en stor tallerken - det er nemmest, hvis man smører kanten af panden med lidt smør. Steg 3 omeletter på samme måde - fyld dem efterhånden som de bliver færdige: Rul hver omelet om tabascosauce (6-8 dråber pr. omelet), peberfrugt, bladselleri og ost i lange strimler. Pak omeletterne ind i smørrebrødspapir og læg dem i køleskabet. Skær eller klip de kolde omeletter midt over og server dem i papiret.

Tip

Omeletterne kan tilberedes 2-3 timer før de skal spises.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 78 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag