Urteomelet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En omelet med tranebær og masser af krydderurter. Smager godt kold som varm.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 æg
  • 3 spsk mælk
  • 5 dl grofthakkede krydderurter, fx persille, koriander og purløg
  • ½ dl grofthakkede valnøddekerner
  • ½ dl tørrede tranebær eller berberis
  • ½ tsk grillkrydderi
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • valnøddekerne
  • tørret tranebær eller berberis

Hertil

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, mælk godt sammen og tilsæt de øvrige ingredienser.

Lad smørret blive gyldent i en pande og hæld æggeblandingen på. Steg omeletten ved svag varme til jævn varme i ca. 5 min - eller til den begynder at stivne. Rør forsigtigt i omeletten et par gange. Vend omeletten ud på et stort fladt grydelåg og llad den glide tilbage i panden. Steg den i yderligere ca. 2 min.

Pynt med valnødder og tørrede bær og server straks sammen med ristet rugbrød.

Tip

I stedet for at vende omeletten ud på et låg, kan du dele den i 4 "lagkagestykker" og vende et stykke ad gangen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: