Urtesauce
30 min

Urtesauce

Urtesauce er en lækker opskrift på opkogt sauce, som passer gode til kylling, fisk og frikadeller. Kombinationen af persille, rodfrugter og flødeost giver en dejlig smag!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Urtesauce

Urtesauce er en lækker opskrift på opkogt sauce, som passer gode til kylling, fisk og frikadeller. Kombinationen af persille, rodfrugter og flødeost giver en dejlig smag!

Antal portioner
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 1 gulerod i meget små tern
  • 1 persillerod i meget små tern
  • 50 g Buko® Naturel i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåde:

Rør hvedemel og lidt af mælken sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælken. Bring saucen i kog under piskning og kog den godt igennem. Tilsæt grøntsager og flødeost. Kog saucen ca. 5 min. til grøntsagerne er møre og flødeosten smeltet. Smag til med salt og peber. Tilsæt persillen lige inden serveringen.

Tips

Server saucen til fx kylling, fisk eller frikadeller. Hvis saucen bliver for tyk kan man tilsætte lidt mere mælk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 32 %
Print