Urtesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Urtesauce er en lækker opskrift på opkogt sauce, som passer gode til kylling, fisk og frikadeller. Kombinationen af persille, rodfrugter og flødeost giver en dejlig smag!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør hvedemel og lidt af mælken sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælken. Bring saucen i kog under piskning og kog den godt igennem. Tilsæt grøntsager og flødeost. Kog saucen ca. 5 min. til grøntsagerne er møre og flødeosten smeltet. Smag til med salt og peber. Tilsæt persillen lige inden serveringen.

Tips

Server saucen til fx kylling, fisk eller frikadeller. Hvis saucen bliver for tyk kan man tilsætte lidt mere mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: