Vaffelskål med chokoladesoftice, små marengs og friske hindbær
60+ min

Vaffelskål med chokoladesoftice, små marengs og friske hindbær

Bag marengsene i forvejen og du har en nem og hurtig dessert, når softicen er klar!
Fryseegnet
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vaffelskål med chokoladesoftice, små marengs og friske hindbær

Bag marengsene i forvejen og du har en nem og hurtig dessert, når softicen er klar!

Antal portioner

Små marengstoppe

  • 1¼ æggehvide (ca. 3 spsk)
  • 2 spsk sukker (ca. 25 g)
  • et par dråber rød frugtfarve
  • 6 chokoladeskåle
  • 125 g friske hindbær

Fremgangsmåde:

Softice:

Tilbered softicen som anvist på kartonen, tilsæt kakao under omrøring til isen er lys brun. Frys softicen i ismaskine i ca. ½ time eller i fryseren i ca. 3½ time.

Små marengstoppe

Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt af gangen. Sæt en stjernetylle i en sprøjtepose og hæld nogle dråber frugtfarve ned ad indersiden af posen. Fyld marengs i og sprøjt små toppe ud på en plade med bagepapir. Bag marengsene. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle.

Fordel chokoladesofticen i vaffelskålene. Top op med marengs og hindbær og server.

Bagetid

Ca. 1 time ved 100° - varmluft.

Tips

De små marengs kan fryses.

Kilde:

Produkter i opskriften