Valnøddekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Valnøddekagerne er særlig gode til frugt på dessertbordet.

Ingredienser

3 kager pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g grofthakkede valnøddekerner (ca. 2 dl)
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 175 g blødt smør
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland nødder, mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen, til det ligner revet ost. Tilsæt citronsaft og saml hurtigt dejen. Del dejen i 2 og rul hver portion til 2 ruller (a ca. 30 cm). Lad rullerne hvile tildækkede i køleskabet i ca. 1 time. Skær hver rulle ud i ca. 15 stykker - læg dem på plader med bagepapir og bag dem, en plade ad gangen, midt i ovnen. Lad kagerne køle af - drys dem med lidt flormelis ved serveringen.

Bagetid

12 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: