Valnøddemarengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

60+ min

Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

8 personer pr. tærte

Antal portioner

  • 3 æggehvider
  • ½ tsk presset friskpresset citronsaft
  • 1½ dl sukker
  • 1 dl grofthakkede valnøddekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider og citronsaft stift. Pisk sukker i - lidt ad gangen. Smør de piskede æggehvider på en plade med bagepapir (ca. 30 cm i diameter). Drys nødderne over. Bag marengsen midt i ovnen. Sluk for ovnen og lad marengsen stå et par timer.

Pisk flødefraichen til et let skum sammen med flormelis. Fordel flødefraichen på marengsen. Halver jordbærrene og fordel dem på kagen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge solsikkekerner i stedet for valnødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag