Valnøddemarengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

60+ min

Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.

Ingredienser

8 personer pr. tærte

Antal portioner
  • 3 æggehvider
  • ½ tsk presset friskpresset citronsaft
  • 1½ dl sukker
  • 1 dl grofthakkede valnødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider og citronsaft stift. Pisk sukker i - lidt ad gangen. Smør de piskede æggehvider på en plade med bagepapir (ca. 30 cm i diameter). Drys nødderne over. Bag marengsen midt i ovnen. Sluk for ovnen og lad marengsen stå et par timer.

Pisk fløden. Rør yoghurt og flormelis i. Fordel fløden på marengsen. Halver jordbærrene og fordel dem på kagen.

Tip

Du kan bruge solsikkekerner i stedet for valnødder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: