Valnøddemarengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

60+ min

Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.

Ingredienser

8 personer pr. tærte

Antal portioner

  • 3 æggehvider
  • ½ tsk presset friskpresset citronsaft
  • 1½ dl sukker
  • 1 dl grofthakkede valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider og citronsaft stift. Pisk sukker i - lidt ad gangen. Smør de piskede æggehvider på en plade med bagepapir (ca. 30 cm i diameter). Drys nødderne over. Bag marengsen midt i ovnen. Sluk for ovnen og lad marengsen stå et par timer.

Pisk flødefraichen til et let skum sammen med flormelis. Fordel flødefraichen på marengsen. Halver jordbærrene og fordel dem på kagen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge solsikkekerner i stedet for valnødder.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: