Valnøddemarengs
60+ min

Valnøddemarengs

Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.
Bedømmelse (30 vurderinger)

Min bedømmelse:

Valnøddemarengs

Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.

8 personer pr. tærte

Antal portioner
  • 3 æggehvider
  • ½ tsk presset friskpresset citronsaft
  • 1½ dl sukker
  • 1 dl grofthakkede valnødder

Fremgangsmåde:

Pisk æggehvider og citronsaft stift. Pisk sukker i - lidt ad gangen. Smør de piskede æggehvider på en plade med bagepapir (ca. 30 cm i diameter). Drys nødderne over. Bag marengsen midt i ovnen. Sluk for ovnen og lad marengsen stå et par timer.

Pisk fløden. Rør yoghurt og flormelis i. Fordel fløden på marengsen. Halver jordbærrene og fordel dem på kagen.

Tip

Du kan bruge solsikkekerner i stedet for valnødder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 49 %
Print