Valnøddescones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Mild yoghurthonning og valnøddekerner giver saftige og velsmagende scones.

Ingredienser

1 stk. pr. person

Antal portioner
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl halve valnøddekerner
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 1½ dl Arla A38® naturel 1,5% Naturel 1,5%
  • 1 spsk honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, valnødder og salt. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt og honning i. Ælt dejen til den er jævn. Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud til tynde, runde "kager" på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær hver "kage" i 4 dele og bag dem midt i ovnen. Lad de 8 valnøddescones køle af på en bagerist. Server med fx smør, ost eller marmelade.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: