Valnøddescones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Mild yoghurthonning og valnøddekerner giver saftige og velsmagende scones.

Ingredienser

1 stk. pr. person

Antal portioner

  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl halve valnøddekerner
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 1½ dl Arla A38® naturel 1,5% Naturel 1,5%
  • 1 spsk honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, valnødder og salt. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt og honning i. Ælt dejen til den er jævn. Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud til tynde, runde "kager" på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær hver "kage" i 4 dele og bag dem midt i ovnen. Lad de 8 valnøddescones køle af på en bagerist. Server med fx smør, ost eller marmelade.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: