Valnøddescones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Mild yoghurthonning og valnøddekerner giver saftige og velsmagende scones.

Ingredienser

1 stk. pr. person

Antal portioner

  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl halve valnøddekerner
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 1½ dl Arla A38® naturel 1,5% Naturel 1,5%
  • 1 spsk honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, valnødder og salt. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt og honning i. Ælt dejen til den er jævn. Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud til tynde, runde "kager" på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær hver "kage" i 4 dele og bag dem midt i ovnen. Lad de 8 valnøddescones køle af på en bagerist. Server med fx smør, ost eller marmelade.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: