Valnøddescones
45 min

Valnøddescones

Mild yoghurthonning og valnøddekerner giver saftige og velsmagende scones.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Valnøddescones

Mild yoghurthonning og valnøddekerner giver saftige og velsmagende scones.

1 stk. pr. person

Antal portioner
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl halve valnøddekerner
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 1½ dl Arla A38® naturel 1,5%
  • 1 spsk honning

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, valnødder og salt. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt og honning i. Ælt dejen til den er jævn. Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud til tynde, runde "kager" på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær hver "kage" i 4 dele og bag dem midt i ovnen. Lad de 8 valnøddescones køle af på en bagerist. Server med fx smør, ost eller marmelade.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %
Print