Vaniljebudding med frugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 4 dl kirsebærsauce eller anden frugtsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Piskefløden opvarmes til kogepunktet. Æggeblommer, sukker og kornene fra vanijestangen piskes stive. Æggemassen blandes i den varme piskefløde og varmes op til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas og de hakkede mandler tilsættes. Vaniljebuddingen hældes i en skål og afkøles. Kan evt. pyntes med ristede mandelflager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 70 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: