Vaniljebudding med frugtsauce
60+ min

Vaniljebudding med frugtsauce

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vaniljebudding med frugtsauce

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 4 dl kirsebærsauce eller anden frugtsauce

Fremgangsmåde:

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Piskefløden opvarmes til kogepunktet. Æggeblommer, sukker og kornene fra vanijestangen piskes stive. Æggemassen blandes i den varme piskefløde og varmes op til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas og de hakkede mandler tilsættes. Vaniljebuddingen hældes i en skål og afkøles. Kan evt. pyntes med ristede mandelflager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 70 %
Print