Vaniljebudding med frugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 4 dl kirsebærsauce eller anden frugtsauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Piskefløden opvarmes til kogepunktet. Æggeblommer, sukker og kornene fra vanijestangen piskes stive. Æggemassen blandes i den varme piskefløde og varmes op til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas og de hakkede mandler tilsættes. Vaniljebuddingen hældes i en skål og afkøles. Kan evt. pyntes med ristede mandelflager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 70 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag