Vaniljebudding med frugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 4 dl kirsebærsauce eller anden frugtsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Piskefløden opvarmes til kogepunktet. Æggeblommer, sukker og kornene fra vanijestangen piskes stive. Æggemassen blandes i den varme piskefløde og varmes op til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas og de hakkede mandler tilsættes. Vaniljebuddingen hældes i en skål og afkøles. Kan evt. pyntes med ristede mandelflager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: