Vaniljebudding med frugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækker vaniljebudding. Serveret med mandler og kirsebærsauce kan man næsten dufte jul!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 4 dl kirsebærsauce eller anden frugtsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Piskefløden opvarmes til kogepunktet. Æggeblommer, sukker og kornene fra vanijestangen piskes stive. Æggemassen blandes i den varme piskefløde og varmes op til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas og de hakkede mandler tilsættes. Vaniljebuddingen hældes i en skål og afkøles. Kan evt. pyntes med ristede mandelflager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: