Varm gulerodscappuccino

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Et frisk alternativ til en cappuccino. Sjov, smuk og anderledes!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 gulerod i små stykker
  • ¼ rødløg i små stykker
  • 1¼ dl grøntsagsbouillon
  • 1½ dl iskold minimælk
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 4 tynde, små gulerødder med top

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring gulerod, løg og bouillon i kog i en lille gryde. Kog grøntsagerne under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Kom blandingen i en høj og smal skål og blend med en stavblender til blandingen er findelt. Hæld grøntsagsblandingen tilbage i gryden og tilsæt 1 dl minimælk, citronsaft, salt og peber. Bring blandingen i kog og smag til. Hæld gulerodscappuccinoen i et stort glas der tåler varme. Dæk med alufolie.

Skyl og tør stavblenderen. Kom resten af den iskolde mælk i en høj og smal skål og blend mælkedrikken til den er cremet og skummende. Fordel den cremede minimælk på gulerodscappuccinoen. Stik en gulerod i glasset som ske og server straks.

Tip

Minimælk kan også piskes skummende med en håndmixer - i så fald kan gulerodsblandingen pureeres gennem en sigte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: