Varm gulerodscappuccino

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Et frisk alternativ til en cappuccino. Sjov, smuk og anderledes!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 gulerod i små stykker
  • ¼ rødløg i små stykker
  • 1¼ dl grøntsagsbouillon
  • 1½ dl iskold minimælk
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 4 tynde, små gulerødder med top

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring gulerod, løg og bouillon i kog i en lille gryde. Kog grøntsagerne under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Kom blandingen i en høj og smal skål og blend med en stavblender til blandingen er findelt. Hæld grøntsagsblandingen tilbage i gryden og tilsæt 1 dl minimælk, citronsaft, salt og peber. Bring blandingen i kog og smag til. Hæld gulerodscappuccinoen i et stort glas der tåler varme. Dæk med alufolie.

Skyl og tør stavblenderen. Kom resten af den iskolde mælk i en høj og smal skål og blend mælkedrikken til den er cremet og skummende. Fordel den cremede minimælk på gulerodscappuccinoen. Stik en gulerod i glasset som ske og server straks.

Tip

Minimælk kan også piskes skummende med en håndmixer - i så fald kan gulerodsblandingen pureeres gennem en sigte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: