Varm karrysauce og kalkunschnitzeler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Æble, løg og mangochutney giver smag til den dejlige karrysauce. Den passer også fint til boller i karry (du kan evt. si saucen).

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 kalkunschnitzler (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Varm karrysauce

  • 1 spsk hvedemel
  • ½ dl vand
  • 3 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 æble i meget små tern, fx coxorange (ca. 50 g)
  • 2 spsk finthakket zittauerløg
  • 1½ spsk finthakket mild mangochutney
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 600 g dampet broccoli

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet gyldne i en pande og brun schnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Skru ned til svag varme og steg schnitzlerne ca. 2 min. - vend dem 1-2 gange, mens de steges færdige. Drys schnitzlerne med salt og peber. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Varm karrysauce

Rør mel og 1 spsk af vandet sammen i en tykbundet gryde. Rør resten af vandet og fraichen i. Tilsæt æble, løg, mangochutney og karry og varm saucen op under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Anret risene i et fad og læg schnitzlerne herpå. Server karrysaucen i en skål ved siden af.

Frysetip

Saucen kan fryses.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag