Varm koldskål
15 min

Varm koldskål

Kærnemælkssuppe på en ny måde.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varm koldskål

Kærnemælkssuppe på en ny måde.

Antal portioner

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Rør majsstivelsen sammen med 2 spsk koldskål i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af koldskålen og sukker og bring suppen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt rosiner og smag til.

Server den varme koldskål med iskold flødeskum på toppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %
Print