Varm koldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Kærnemælkssuppe på en ny måde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelsen sammen med 2 spsk koldskål i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af koldskålen og sukker og bring suppen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt rosiner og smag til.

Server den varme koldskål med iskold flødeskum på toppen.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag