Varm krydderurtesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Varm sauce af fraiche og friske krydderurter smager dejligt som fx dip til kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene under omrøring til de er "klare". Tilsæt fraiche og kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille, purløg og karse. Smag saucen til med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: