Varm krydderurtesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Varm sauce af fraiche og friske krydderurter smager dejligt som fx dip til kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene under omrøring til de er "klare". Tilsæt fraiche og kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille, purløg og karse. Smag saucen til med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: