Varm krydderurtesauce
45 min

Varm krydderurtesauce

Varm sauce af fraiche og friske krydderurter smager dejligt som fx dip til kartofler.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varm krydderurtesauce

Varm sauce af fraiche og friske krydderurter smager dejligt som fx dip til kartofler.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene under omrøring til de er "klare". Tilsæt fraiche og kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille, purløg og karse. Smag saucen til med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %
Print