Varm krydret hvidvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Der er appelsinsaft, ingefær, kanel, nellike, og portvin i denne karakterfulde juledrik, der kan nydes som alternativ til gløgg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl vand
  • ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 tørret eller frisk ingefær
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 2 hele nelliker
  • 1 flaske halvtør hvidvin (ca. 7½ dl)
  • 1 dl hvid portvin

Tilbehør

  • appelsin i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, appelsinsaft, sukker og krydderier i en gryde og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt hvidvin og portvin og bring det til kogepunktet. Lad den krydrede hvidvin trække i ca. 5 min. Smag til. Server den varme drik sammen med appelsinbåde.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 0 %
  • Alkohol: 56 %

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Vouvray, Frankrig

Halvtørre hvidvine: Vouvray, anjou, pinot blanc, oversøisk chardonnay, oversøisk chenin blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag