Varm krydret rødvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En variant af den klassiske gløgg - her med citronsaft og færre krydderier.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 2 hele nelliker
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 flaske halvtør rødvin (ca. 7½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, sukker og krydderier i en gryde og giv det et opkog. Tilsæt citronsaft og vin og varm det hele op til kogepunktet. Smag den krydrede rødvin til.

Tip

På billedet kan man også se varm krydret hvidvin.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4480 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 0 %
  • Alkohol: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: