Varm krydret rødvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En variant af den klassiske gløgg - her med citronsaft og færre krydderier.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 2 hele nelliker
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 flaske halvtør rødvin (ca. 7½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand, sukker og krydderier i en gryde og giv det et opkog. Tilsæt citronsaft og vin og varm det hele op til kogepunktet. Smag den krydrede rødvin til.

Tip

På billedet kan man også se varm krydret hvidvin.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4480 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 0 %
  • Alkohol: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: