Varm krydret rødvin
30 min

Varm krydret rødvin

En variant af den klassiske gløgg - her med citronsaft og færre krydderier.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varm krydret rødvin

En variant af den klassiske gløgg - her med citronsaft og færre krydderier.

Antal portioner
  • 3 dl vand
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 2 hele nelliker
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 flaske halvtør rødvin (ca. 7½ dl)

Fremgangsmåde:

Kom vand, sukker og krydderier i en gryde og giv det et opkog. Tilsæt citronsaft og vin og varm det hele op til kogepunktet. Smag den krydrede rødvin til.

Tip

På billedet kan man også se varm krydret hvidvin.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4480 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 0 %
  • Alkohol: 46 %
Print