Varm rodfrugtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Bagte rodfrugter og grøntsager smager skønt og kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsindressing

  • 3 rødløg
  • 3 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 2 små røde peberfrugter
  • 2 spsk smeltet smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk friske rosmarinblade
  • 1 dl grofthakkede peanuts

Pynt

  • frisk rosmarinkvist og fintrevet appelsinskal

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsindressing

Rør alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen. Rør appelsindressingen op og smag til.

Pil løget. Skræl gulerødder og pastinakker. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Skær alle grøntsagerne i grove stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Bland smørret med hvidløg, salt, peber og rosmarin og hæld det over grøntsagerne. Vend rundt og bag grøntsagerne midt i ovnen.

Anret grøntsagerne i et fad og drys med peanuts. Server appelsindressingen til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: