Varm tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Tomatsaucen smager dejligt til pasta. Kan også bruges til kødboller i tomatsauce serveret med ris til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 2 tsk hvedemel
  • 25 g smør
  • 3 hakkede rødløg
  • 1 grofthakket tomat
  • 1½ spsk koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk tørret basilikum
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med mel i en skål. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits rødløg under omrøring til de er "klare". Tilsæt tomat, tomatpuré og basilikum og svits det med i ca. 1 min. Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Tilsæt fraichejævningen under omrøring og kog saucen ved jævn varme i ca. 3 min. Smag saucen til med salt og peber.

Tips

Tomatsaucen smager dejligt til pasta.

Kan også bruges til kødboller i tomatsauce serveret med ris til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: