Varm tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Tomatsaucen smager dejligt til pasta. Kan også bruges til kødboller i tomatsauce serveret med ris til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 2 tsk hvedemel
  • 25 g smør
  • 3 hakkede rødløg
  • 1 grofthakket tomat
  • 1½ spsk koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk tørret basilikum
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med mel i en skål. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits rødløg under omrøring til de er "klare". Tilsæt tomat, tomatpuré og basilikum og svits det med i ca. 1 min. Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Tilsæt fraichejævningen under omrøring og kog saucen ved jævn varme i ca. 3 min. Smag saucen til med salt og peber.

Tips

Tomatsaucen smager dejligt til pasta.

Kan også bruges til kødboller i tomatsauce serveret med ris til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: