Varme ostebrød med asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Smeltende lækre ostebrød med spegeskinke som det salte modspil.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skiver spegeskinke, tyndtskåret
  • 8 blade lolo rossa salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Del hver sandwichskive i 2 trekanter. Lad aspargesene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonskiverne i ca. 2½ min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel champignoner og asparges på de 8 stykker brød og drys med peber. Kom osten på og gratiner brødene midt i ovnen. Anret dem på 8 portionstallerkener sammen med spegeskinke og lolo rossa salat.

Tip

Varme ostebrød kan også serveres som en forret.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: