Varme ostebrød med asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Smeltende lækre ostebrød med spegeskinke som det salte modspil.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver spegeskinke, tyndtskåret
  • 8 blade lolo rossa salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Del hver sandwichskive i 2 trekanter. Lad aspargesene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonskiverne i ca. 2½ min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel champignoner og asparges på de 8 stykker brød og drys med peber. Kom osten på og gratiner brødene midt i ovnen. Anret dem på 8 portionstallerkener sammen med spegeskinke og lolo rossa salat.

Tip

Varme ostebrød kan også serveres som en forret.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: