Varme ostebrød med asparges
45 min

Varme ostebrød med asparges

Smeltende lækre ostebrød med spegeskinke som det salte modspil.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varme ostebrød med asparges

Smeltende lækre ostebrød med spegeskinke som det salte modspil.

Antal portioner
  • 8 skiver spegeskinke, tyndtskåret
  • 8 blade lolo rossa salat

Fremgangsmåde:

Del hver sandwichskive i 2 trekanter. Lad aspargesene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonskiverne i ca. 2½ min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel champignoner og asparges på de 8 stykker brød og drys med peber. Kom osten på og gratiner brødene midt i ovnen. Anret dem på 8 portionstallerkener sammen med spegeskinke og lolo rossa salat.

Tip

Varme ostebrød kan også serveres som en forret.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %
Print