Varme ostebrød med kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

En lækker måde at få gavn af en kartoffelrest fra aftenen før.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porreringene heri til de falder sammen. Fordel dem på de 4 skiver sandwichbrød og derpå kartoffelskiver. Drys peber over og slut med et lag ost. Gratiner brødene på en bageplade midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: