Vegetar tacos med tomatsalsa og queso fresco

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og queso fresco.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fintstrimlet rødkål eller lilla spidskål
  • ½ tsk groft salt

Tomatsalsa

  • 8 tomater (ca. 900 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk finthakkede pebermynteblade
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødkålen med salt, hæld den i en sigte og lad den stå i ca. 15 min.

Tomatsalsa

Udkern tomaterne og skær tomatkødet i små tern. Tilsæt de øvrige ingredienser og stil salsaen til side til serveringen.

Knug rødkålen fri for væde og bland den med majskerner. Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen og fyld dem med rødkålsblandingen, tomatsalsa, avocado og queso fresco. Stil dem tæt sammen på et fad og server med resten af salsaen.

Tip

Tilsæt tørret eller frisk finthakket chili til din tomatsalsa, hvis du kan lide den stærk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: