Vegetarcurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk madraskarry
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 750 g blandede grøntsager i grove stykker, fx squash, broccoli, gulerødder, bønner og peberfrugter
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 1 tsk sukker
  • 1¼ tsk groft salt

Tilbehør

  • 320 g brune ris, parboiled - koges
  • stærk mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt garam masala, karry, spidskommen, løg og hvidløg og svits det i ca. 2 min. eller til løgene er klare. Svits grøntsagerne med i ca. 2 min. Kom tomatpuré, kokosmælk, sukker og salt i panden og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Server curryen sammen med iskold cremefraiche, varme ris og chutney.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: