Vegetarcurry
45 min

Vegetarcurry

Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vegetarcurry

Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk madraskarry
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 hakket zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 750 g blandede grøntsager, fx squash, broccoli, gulerødder, bønner og peberfrugter
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse light kokosmælk
  • 1 tsk sukker
  • 1¼ tsk groft salt

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Tilsæt garam masala, karry, spidskommen, løg og hvidløg og steg det i ca. min. eller til løgene er klare. Skær grøntsagerne i grove stykker og svits dem med i ca. 2 min. Kom tomatpuré, kokosmælk og salt heri og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til og server straks sammen med ris, fraiche og chutney.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 29 %
Print