Vegetarcurry

Vegetarcurry

45 min Hovedret

Vegetarcurry er en dejlig gryderet med kokosmælk, masser af grøntsager og naturligvis karry. I denne vegetarcurry bruger vi en karrypasta. Vi har gennem mange år kendt det tørrede krydderi karry, som jo er en blanding af mange forskellige krydderier. Karrypasta består også af mange forskellige tørrede krydderier, plus også nogle friske, som fx løg, hvidløg og ingefær, som gør den til en våd pasta. Karrypastaen giver en dejlig dyb smag til vegetarcurryen. En curry stammer fra det indiske køkken og er en krydret sauce. Her er den vegetarisk, men en curry kan også være med kød eller fisk.

Mere inspiration

En opskrift mere med ostestykker og knald på krydderierne.

Velbekomme!
Tips

I stedet for de stegte ostestykker, kan du servere cremefraiche som topping på vegetarcurryen. Her har du en opskrift på endnu en curry.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11639 kJ / 2782 kcal

Næringsindhold pr. 100g

665 kJ / 159 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 12,4 % 4,9 g
Kulhydrat: 55,7 % 21,8 g
Fedt: 31,9 % 5,7 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser