Vegetarcurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk madraskarry
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 hakket zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 750 g rensede blandede grøntsager, fx squash, broccoli, gulerødder, bønner og peberfrugter
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse light kokosmælk
  • 1 tsk sukker
  • 1¼ tsk groft salt

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt garam masala, karry, spidskommen, løg og hvidløg og svits det i ca. 2 min. eller til løgene er klare. Skær grøntsagerne i grove stykker og svits dem med i ca. 2 min. Kom tomatpuré, kokosmælk, sukker og salt i panden og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til og server straks sammen med ris, fraiche og chutney.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: