Vegetarcurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk madraskarry
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 750 g blandede grøntsager i grove stykker, fx squash, broccoli, gulerødder, bønner og peberfrugter
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 1 tsk sukker
  • 1¼ tsk groft salt

Tilbehør

  • 320 g brune ris, parboiled - koges
  • stærk mangochutney

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt garam masala, karry, spidskommen, løg og hvidløg og svits det i ca. 2 min. eller til løgene er klare. Svits grøntsagerne med i ca. 2 min. Kom tomatpuré, kokosmælk, sukker og salt i panden og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Server curryen sammen med iskold cremefraiche, varme ris og chutney.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag