Vegetarcurry er en dejlig gryderet med kokosmælk, masser af grøntsager og naturligvis karry. I denne vegetarcurry bruger vi en karrypasta. Vi har gennem mange år kendt det tørrede krydderi karry, som jo er en blanding af mange forskellige krydderier. Karrypasta består også af mange forskellige tørrede krydderier, plus også nogle friske, som fx løg, hvidløg og ingefær, som gør den til en våd pasta. Karrypastaen giver en dejlig dyb smag til vegetarcurryen. En curry stammer fra det indiske køkken og er en krydret sauce. Her er den vegetarisk, men en curry kan også være med kød eller fisk.
En opskrift mere med ostestykker og knald på krydderierne.
I stedet for de stegte ostestykker, kan du servere cremefraiche som topping på vegetarcurryen. Her har du en opskrift på endnu en curry.
11639 kJ / 2782 kcal
665 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 12,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 55,7 % | 21,8 g |
Fedt: | 31,9 % | 5,7 g |
- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter