Vegetarisk karryret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

Denne vegetariske karryret er dejlig spicy med masser af grøntsager. Retten toppes med flødefraiche, der giver et frisk modspil.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

  • 10 g smør
  • 1 stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 5 skrællede kartofler i grove stykker (ca. 150 g)
  • 1 gulerod i grove stykker (ca. 100 g)
  • 1 grøn squash i grove stykker (ca. 250 g)
  • 300 g blomkål i grove stykker
  • 2½ spsk karry
  • 3 dl vand
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 små knuste fed hvidløg

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, kartofler, gulerod, squash og blomkål i ca. 2 min. Tilsæt karry og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt vand, tomater og salt og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt flødefraiche, ingefær og hvidløg og kog i yderligere ca. 5 min. Smag til. Tilbered de 4 papadums efter anvisningen på emballagen. Server karryretten toppet med flødefraiche sammen og de nykogte ris, papadums og mangochutney.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag