Vegetarisk karryret - Opskrifter - Arla

Vegetarisk karryret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Denne vegetariske karryret er dejlig spicy med masser af grøntsager. Retten toppes med flødefraiche, der giver et frisk modspil.

Ingredienser

  • 10 g smør
  • 1 stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 5 skrællede kartofler i grove stykker (ca. 150 g)
  • 1 gulerod i grove stykker (ca. 100 g)
  • 1 grøn squash i grove stykker (ca. 250 g)
  • 300 g blomkål i grove stykker
  • 2½ spsk karry
  • 3 dl vand
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 små knuste fed hvidløg

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, kartofler, gulerod, squash og blomkål i ca. 2 min. Tilsæt karry og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt vand, tomater og salt og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt flødefraiche, ingefær og hvidløg og kog i yderligere ca. 5 min. Smag til. Tilbered de 4 papadums efter anvisningen på emballagen. Server karryretten toppet med flødefraiche sammen og de nykogte ris, papadums og mangochutney.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: