Vegetarsandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Friskost, tomat og pinjekerner er alt, hvad der skal til for at lave denne lækre sandwich.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver sandwichbrød - evt. ristet
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 tomater - i tynde skiver
  • 2 spsk pinjekerner - evt. panderistede
  • groft salt (havsalt)
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med friskosten. Læg tomatskiver på de to af dem. Drys pinjekerner, salt og peber over. Læg de andre brødskiver over. Skær i trekanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: