Vegetartærte med halloumi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

35 min

Lækker vegetartærte serveret med broccolisalat. Velegnet til både frokost og aftensmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 100 g smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 1 spsk vand

Fyld

  • 2 æg
  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 tsk groft salt
  • 7 groft snittede forårsløg (ca. 150 g)
  • 50 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1½ tsk herbes de Provence
  • 200 g Karolines Køkken® Halloumi ost 25% i kvarte skiver

Broccolisalat

  • 500 g broccoli i meget små buketter
  • 2 æbler i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 75 g ristede solsikkekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk dejen ud i et tærtefad (ca. 22 cm i diameter). Stil bunden tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik dejen med en gaffel og forbag bunden midt i ovnen.

Fyld

Pisk æg, fraiche og salt sammen. Vend forårsløg, tomater og herbes de Provence i æggeblandingen. Fordel fyldet i den forbagte bund og læg osten på toppen. Bag tærten færdig midt i ovnen.

Broccolisalat

Kom broccolibuketterne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i ca. 2 min., overbrus dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag. Bland dem sammen med æbler, løg, limesaft og halvdelen af solsikkekernerne. Anret salaten i et fad, drys med resten af solsikkekernerne og server salaten sammen med den lune tærte.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag