Vermouthsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En lys sauce med hvidvin, der smager fantastisk til lyst kød, fisk og kylling

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 600 g stegt kød eller fisk, fx laksefilet eller knurhanefilet
  • 1 kg kartofler
  • 500 g dampet kinakål

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vermouth og kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt cremefraiche, limesaft, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag vermouthsaucen til. Bliver saucen for tyk, kan man tilsætte lidt vand.

Tip

Vermouthsaucen smager også dejligt til lyst fjerkræ.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 53 %
  • Alkohol: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: