Vermouthsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En lys sauce med hvidvin, der smager fantastisk til lyst kød, fisk og kylling

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 600 g stegt kød eller fisk, fx laksefilet eller knurhanefilet
  • 1 kg kartofler
  • 500 g dampet kinakål

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vermouth og kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt cremefraiche, limesaft, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag vermouthsaucen til. Bliver saucen for tyk, kan man tilsætte lidt vand.

Tip

Vermouthsaucen smager også dejligt til lyst fjerkræ.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 53 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: