Vermouthsauce
30 min

Vermouthsauce

En lys sauce med hvidvin, der smager fantastisk til lyst kød, fisk og kylling
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vermouthsauce

En lys sauce med hvidvin, der smager fantastisk til lyst kød, fisk og kylling

Antal portioner

Hertil

  • 600 g stegt kød eller fisk, fx laksefilet eller knurhanefilet
  • 1 kg kartofler
  • 500 g dampet kinakål

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vermouth og kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt cremefraiche, limesaft, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag vermouthsaucen til. Bliver saucen for tyk, kan man tilsætte lidt vand.

Tip

Vermouthsaucen smager også dejligt til lyst fjerkræ.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 53 %
  • Alkohol: 3 %
Print