Vermouthsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En lys sauce med hvidvin, der smager fantastisk til lyst kød, fisk og kylling

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 600 g stegt kød eller fisk, fx laksefilet eller knurhanefilet
  • 1 kg kartofler
  • 500 g dampet kinakål

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vermouth og kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt cremefraiche, limesaft, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag vermouthsaucen til. Bliver saucen for tyk, kan man tilsætte lidt vand.

Tip

Vermouthsaucen smager også dejligt til lyst fjerkræ.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 53 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag