Vild rissalat med røget mørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En fyldig rissalat med grønne grøntsager og sursød dressing.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 250 g vilde ris (ca. 5 dl)
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i stave
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler
  • 250 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 200 g røget mørbrad i strimler

Tilbehør

  • 240 g lune groft naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Hæld vandet fra risene og damp dem tørre.

Bland basilikum, fraiche, olie, eddike, sukker, salt og peber i de lune ris. Vend derefter grøntsager og røget mørbrad i salaten.

Server rissalaten lun eller kold sammen med lune naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: