Vild rissalat med røget mørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En fyldig rissalat med grønne grøntsager og sursød dressing.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 250 g vilde ris (ca. 5 dl)
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i stave
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler
  • 250 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 200 g røget mørbrad i strimler

Tilbehør

  • 240 g lune groft naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Hæld vandet fra risene og damp dem tørre.

Bland basilikum, fraiche, olie, eddike, sukker, salt og peber i de lune ris. Vend derefter grøntsager og røget mørbrad i salaten.

Server rissalaten lun eller kold sammen med lune naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: