Vildtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Prøv denne vildtsauce til en god bøf eller steg når det skal være ekstra lækkert i weekenden.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet peber

Kan serveres til

  • 500 g stegt vildt, fx kronhjortemørbrader eller dådyrmørbrad
  • 1 kg kogte aspargeskartofler
  • 600 g haricots verts
  • tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sauce og ost i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og kog den et kort øjeblik eller til osten er smeltet. Tilsæt sukker og smag vildtsaucen til.

Tip

Hvis der er sky fra dådyrmørbraden smager det dejligt med 1 spsk i saucen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: