Vildtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Prøv denne vildtsauce til en god bøf eller steg når det skal være ekstra lækkert i weekenden.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet peber

Kan serveres til

  • 500 g stegt vildt, fx kronhjortemørbrader eller dådyrmørbrad
  • 1 kg kogte aspargeskartofler
  • 600 g haricots verts
  • tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sauce og ost i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og kog den et kort øjeblik eller til osten er smeltet. Tilsæt sukker og smag vildtsaucen til.

Tip

Hvis der er sky fra dådyrmørbraden smager det dejligt med 1 spsk i saucen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: