Vildtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Prøv denne vildtsauce til en god bøf eller steg når det skal være ekstra lækkert i weekenden.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet peber

Kan serveres til

  • 500 g stegt vildt, fx kronhjortemørbrader eller dådyrmørbrad
  • 1 kg kogte aspargeskartofler
  • 600 g haricots verts
  • tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sauce og ost i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og kog den et kort øjeblik eller til osten er smeltet. Tilsæt sukker og smag vildtsaucen til.

Tip

Hvis der er sky fra dådyrmørbraden smager det dejligt med 1 spsk i saucen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: