Marineret fennikel til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Den gode, fede ost får fint modspil af friskheden fra fennikel og bitterheden fra øllen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ fennikel i lange, tynde strimler (ca. 100 g)
  • ½ dl øl, fx pilsner eller weissbier
  • 1 spsk akaciehonning
  • ¼ tsk groft salt

Pynt

  • top af fennikel

Tilbehør

  • grove rugkiks

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fennikel med øl, honning og salt. Stil fenniklen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Skær osten i skiver. Tag fennikelstrimlerne op af lagen og anret dem på 2 tallerkener sammen med ost og kiks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 44 %
  • Alkohol: 2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag