White russian med mælk og fløde

White russian med mælk og fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

White russian bliver ekstra lækker med lidt fløde. Og her er bliver den serveret med et lille twist af fløde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Frosne flødeterninger

White russian

  • 1 dl vodka
  • 1 dl kaffelikør fx Kahlúa
  • 1 dl sødmælk

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Frosne flødeterninger

Fyld en bakke til isterninger med fløde og stil den i fryseren i min. 2 timer.

Bland vodka, likør og mælk sammen. Hæld blandingen i kolde glas og server med flødeterningerne.

Tip

Giv din drink et ekstra twist og lav frosne fløde flager istedet for flødeterninger. Beklæd en bakke med folie, hæld fløden på og stil det i fryseren i min. 2 timer. Knæk den frosne fløde i lange flager og kom flagerne i frosne glas. Sæt glassene på bordet ved severing - og hæld white russian over flagerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4165 kJ / 995 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 3,4 %
  • Kulhydrat: 11,8 %
  • Fedt: 50,8 %
  • Alkohol: 34 %

Print

Andre gode forslag