Wok med koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Det tager ingen tid at lave denne nemme wokret med savoykål, der smager rigtig godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g tørrede ægnudler
  • 400 g fintstrimlet savojkål
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • ½ tsk groft salt
  • 4 rødløg i både
  • 300 g grøn squash i tynde stave

Tilbehør

  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt nudler og savojkål. Efter ca. 2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre uden at være bløde. Lad nudler og savojkål dryppe af i et dørslag.

Lad imens wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom ½ spsk af olien i og steg halvdelen af kødet ca. 2 min. under omrøring. Tag kødet op og steg resten på samme måde. Tag også det op og drys med salt. Kom den sidste spsk olie i wokken. Steg løgene i ca. 1 min. Tilsæt squash og steg i yderligere ca. 1 min.

Hak de friske korianderblade groft og vend dem i wokken sammen med nudler, savojkål og de øvrige ingredienser. Varm retten godt igennem, smag til og server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: