Wok med koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Det tager ingen tid at lave denne nemme wokret med savoykål, der smager rigtig godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g tørrede ægnudler
  • 400 g fintstrimlet savojkål
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • ½ tsk groft salt
  • 4 rødløg i både
  • 300 g grøn squash i tynde stave
  • 2 spsk friske korianderblade
  • ½ liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • sød chilisauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt nudler og savojkål. Efter ca. 2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre uden at være bløde. Lad nudler og savojkål dryppe af i et dørslag.

Lad imens wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom ½ spsk af olien i og steg halvdelen af kødet ca. 2 min. under omrøring. Tag kødet op og steg resten på samme måde. Tag også det op og drys med salt. Kom den sidste spsk olie i wokken. Steg løgene i ca. 1 min. Tilsæt squash og steg i yderligere ca. 1 min.

Hak de friske korianderblade groft og vend dem i wokken sammen med nudler, savojkål og de øvrige ingredienser. Varm retten godt igennem, smag til og server straks.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag