Wok med koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Det tager ingen tid at lave denne nemme wokret med savoykål, der smager rigtig godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g tørrede ægnudler
  • 400 g fintstrimlet savojkål
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • ½ tsk groft salt
  • 4 rødløg i både
  • 300 g grøn squash i tynde stave

Tilbehør

  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt nudler og savojkål. Efter ca. 2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre uden at være bløde. Lad nudler og savojkål dryppe af i et dørslag.

Lad imens wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom ½ spsk af olien i og steg halvdelen af kødet ca. 2 min. under omrøring. Tag kødet op og steg resten på samme måde. Tag også det op og drys med salt. Kom den sidste spsk olie i wokken. Steg løgene i ca. 1 min. Tilsæt squash og steg i yderligere ca. 1 min.

Hak de friske korianderblade groft og vend dem i wokken sammen med nudler, savojkål og de øvrige ingredienser. Varm retten godt igennem, smag til og server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: