Wrap med spidskål og paneret salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sprød og knasende pankopaneret salatost i wrap sammen med eksotisk mangosalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Agurkesalat

  • 1 udkernet agurk i kvarte skiver (ca. 150 g)
  • 1 dåse skyllede, afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 dl grofthakket mynte
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade

Mangosalat

  • 200 g fintsnittet spidskål
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 250 g)
  • 3 fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)

Pankopaneret queso fresco

  • 250 g Arla® Puck salatost i blok
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 sammenpisket æg
  • 50 g pankorasp (ca. 1 dl)
  • 50 g smør
  • 8 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Agurkesalat

Vend alle ingredienserne sammen og stil salaten tildækket indtil servering.

Mangosalat

Knug spidskålen med salt og vend det derefter forsigtigt sammen med mango og forårsløg.

Pankopaneret salatost

Skær osten i 12 lange stænger. Vend dem først i æg og derefter i panko rasp. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg ostestængerne ved jævn varme i ca. 2 min., vend dem og steg i yderligere ca. 2 min. - til de er gyldne. Halvér stængerne, så du har 24 stykker ialt.

Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen og fordel den panerede ost og mangosalat heri. Rul alle 8 wraps stramt om fyldet og server sammen med agurkesalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag