Yoghurt sorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Yoghurt, bær og sukker blendes og fryses. Det er da nemt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g friske bær fx jordbær og blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom yoghurt, bær og sukker i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld sorbetblandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen i mindst 12 timer. Rør 4-5 gange under indfrysningen. Stil sorbeten i køleskabet ca. 2 timer før serveringen.

Anret sorbeten i kugler på kolde portionstallerkener sammen med de friske bær.

Tip

Sorbeten kan tilberedes på en ismaskine.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: