Yoghurt sorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Yoghurt, bær og sukker blendes og fryses. Det er da nemt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g friske bær fx jordbær og blåbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom yoghurt, bær og sukker i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld sorbetblandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen i mindst 12 timer. Rør 4-5 gange under indfrysningen. Stil sorbeten i køleskabet ca. 2 timer før serveringen.

Anret sorbeten i kugler på kolde portionstallerkener sammen med de friske bær.

Tip

Sorbeten kan tilberedes på en ismaskine.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag