Yoghurt sorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Yoghurt, bær og sukker blendes og fryses. Det er da nemt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g friske bær fx jordbær og blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom yoghurt, bær og sukker i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld sorbetblandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen i mindst 12 timer. Rør 4-5 gange under indfrysningen. Stil sorbeten i køleskabet ca. 2 timer før serveringen.

Anret sorbeten i kugler på kolde portionstallerkener sammen med de friske bær.

Tip

Sorbeten kan tilberedes på en ismaskine.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde: