Yoghurtfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En af de helt gamle klassikere fra dengang Karolines Køkken var en ung, blond pige. Velegnet til gæster da du kan tilberede den i god tid og stille den i køleskabet, til I skal spise.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Bland husblassen med kirsebærvin. Kom kirsebærrene i yoghurten og vend kirsebærvin og husblas i. Pisk æggehviderne stive - tilsæt sukkeret lige før hviderne er helt stive. Vend de stiftpiskede hvider i yoghurten, når den begynder at stivne. Hæld yoghurtfromagen i portionsglas eller -skåle og stil dem tildækkede i køleskabet i mindste 2 timer. Pynt med flødeskum ved serveringen.

Tips

Du kan skifte kirsebærvinen ud med saften fra de syltede kirsebær. Smag evt. til med lidt ekstra sukker og en smule citronsaft.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: