Yoghurtfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En af de helt gamle klassikere fra dengang Karolines Køkken var en ung, blond pige. Velegnet til gæster da du kan tilberede den i god tid og stille den i køleskabet, til I skal spise.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Bland husblassen med kirsebærvin. Kom kirsebærrene i yoghurten og vend kirsebærvin og husblas i. Pisk æggehviderne stive - tilsæt sukkeret lige før hviderne er helt stive. Vend de stiftpiskede hvider i yoghurten, når den begynder at stivne. Hæld yoghurtfromagen i portionsglas eller -skåle og stil dem tildækkede i køleskabet i mindste 2 timer. Pynt med flødeskum ved serveringen.

Tips

Du kan skifte kirsebærvinen ud med saften fra de syltede kirsebær. Smag evt. til med lidt ekstra sukker og en smule citronsaft.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: