Yoghurtfromage
60+ min

Yoghurtfromage

En af de helt gamle klassikere fra dengang Karolines Køkken var en ung, blond pige. Velegnet til gæster da du kan tilberede den i god tid og stille den i køleskabet, til I skal spise.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Yoghurtfromage

En af de helt gamle klassikere fra dengang Karolines Køkken var en ung, blond pige. Velegnet til gæster da du kan tilberede den i god tid og stille den i køleskabet, til I skal spise.

Antal portioner

Pynt

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Bland husblassen med kirsebærvin. Kom kirsebærrene i yoghurten og vend kirsebærvin og husblas i. Pisk æggehviderne stive - tilsæt sukkeret lige før hviderne er helt stive. Vend de stiftpiskede hvider i yoghurten, når den begynder at stivne. Hæld yoghurtfromagen i portionsglas eller -skåle og stil dem tildækkede i køleskabet i mindste 2 timer. Pynt med flødeskum ved serveringen.

Tips

Du kan skifte kirsebærvinen ud med saften fra de syltede kirsebær. Smag evt. til med lidt ekstra sukker og en smule citronsaft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %
Print