Yoghurtfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En af de helt gamle klassikere fra dengang Karolines Køkken var en ung, blond pige. Velegnet til gæster da du kan tilberede den i god tid og stille den i køleskabet, til I skal spise.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Bland husblassen med kirsebærvin. Kom kirsebærrene i yoghurten og vend kirsebærvin og husblas i. Pisk æggehviderne stive - tilsæt sukkeret lige før hviderne er helt stive. Vend de stiftpiskede hvider i yoghurten, når den begynder at stivne. Hæld yoghurtfromagen i portionsglas eller -skåle og stil dem tildækkede i køleskabet i mindste 2 timer. Pynt med flødeskum ved serveringen.

Tips

Du kan skifte kirsebærvinen ud med saften fra de syltede kirsebær. Smag evt. til med lidt ekstra sukker og en smule citronsaft.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag