Yoghurtis med fersken

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Små fine iskugler, fx til en sund hverdagsdessert.

Ingredienser

8 personer pr. portion

Antal portioner

Pynt:

  • citronmelisse

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag 2 halve ferskner fra, skær dem i både og gem dem til pynt. Hak resten af fersknerne med lage i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Bland sukker og majsstivelse i en gryde og rør de hakkede ferskner i. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under omrøring. Tilsæt citronsaft. Afkøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hæld isblandingen i en metalform (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 gange under indfrysningen. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Anret yoghurtisen i kugler på et fladt fad sammen med ferskenbåde.

Tip

Isen kan formes til kugler i god tid, fx dagen før. Stil isen i køleskabet i ca. 1 time. Form den til kugler og sæt dem tildækket i fryseren til serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En sød vin på druen malvasia bianca (ikke oxideret som vin santo) vil være perfekt, men er svær at finde. Bedste alternativ er en muscat/moscato-basret vin fx en moscato d'asti. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær