Yoghurtis med fersken

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Små fine iskugler, fx til en sund hverdagsdessert.

Ingredienser

8 personer pr. portion

Antal portioner

Pynt:

  • citronmelisse

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag 2 halve ferskner fra, skær dem i både og gem dem til pynt. Hak resten af fersknerne med lage i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Bland sukker og majsstivelse i en gryde og rør de hakkede ferskner i. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under omrøring. Tilsæt citronsaft. Afkøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hæld isblandingen i en metalform (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 gange under indfrysningen. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Anret yoghurtisen i kugler på et fladt fad sammen med ferskenbåde.

Tip

Isen kan formes til kugler i god tid, fx dagen før. Stil isen i køleskabet i ca. 1 time. Form den til kugler og sæt dem tildækket i fryseren til serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 37 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En sød vin på druen malvasia bianca (ikke oxideret som vin santo) vil være perfekt, men er svær at finde. Bedste alternativ er en muscat/moscato-basret vin fx en moscato d'asti. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær