Yoghurtis med fersken

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Små fine iskugler, fx til en sund hverdagsdessert.

Ingredienser

8 personer pr. portion

Antal portioner

Pynt:

  • citronmelisse

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag 2 halve ferskner fra, skær dem i både og gem dem til pynt. Hak resten af fersknerne med lage i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Bland sukker og majsstivelse i en gryde og rør de hakkede ferskner i. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under omrøring. Tilsæt citronsaft. Afkøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hæld isblandingen i en metalform (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 gange under indfrysningen. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Anret yoghurtisen i kugler på et fladt fad sammen med ferskenbåde.

Tip

Isen kan formes til kugler i god tid, fx dagen før. Stil isen i køleskabet i ca. 1 time. Form den til kugler og sæt dem tildækket i fryseren til serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En sød vin på druen malvasia bianca (ikke oxideret som vin santo) vil være perfekt, men er svær at finde. Bedste alternativ er en muscat/moscato-basret vin fx en moscato d'asti. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær