Yoghurtsorbet med solbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Yoghurtsorbet med solbær er en let og sund opskrift, der altid er forfriskende. Med yoghurt naturel og en frisk smag fra solbærsyltetøj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt og sukker og tilsæt solbærsyltetøj. Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer. Rør i den af og til. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen. Det er vigtigt, at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.

Tip

Lav en nem dessert ved forsigtigt at vende solbærsyltetøj i cremefraiche 18%, og hæld det ved serveringen i portionsskåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: