Yoghurtsorbet med solbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Yoghurtsorbet med solbær er en let og sund opskrift, der altid er forfriskende. Med yoghurt naturel og en frisk smag fra solbærsyltetøj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt og sukker og tilsæt solbærsyltetøj. Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer. Rør i den af og til. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen. Det er vigtigt, at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.

Tip

Lav en nem dessert ved forsigtigt at vende solbærsyltetøj i cremefraiche 18%, og hæld det ved serveringen i portionsskåle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: