Yoghurtsorbet med solbær
60+ min

Yoghurtsorbet med solbær

Yoghurtsorbet med solbær er en let og sund opskrift, der altid er forfriskende. Med yoghurt naturel og en frisk smag fra solbærsyltetøj.
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Yoghurtsorbet med solbær

Yoghurtsorbet med solbær er en let og sund opskrift, der altid er forfriskende. Med yoghurt naturel og en frisk smag fra solbærsyltetøj.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Bland yoghurt og sukker og tilsæt solbærsyltetøj. Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer. Rør i den af og til. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen. Det er vigtigt, at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.

Tip

Lav en nem dessert ved forsigtigt at vende solbærsyltetøj i cremefraiche 18%, og hæld det ved serveringen i portionsskåle.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 17 %
Print