Zuppa Valdóstana - bjergsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En ganske anderledes suppe, idet den hovedsalig består af "brødlasagne" serveret med lidt klar suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg 4 skiver toastbrød i et ovnfast fad (ca. 4 x 21 x 34 cm). Fordel herpå halvdelen af savojkål, skinke og 1/3 ost. Drys med salt og peber og gentag med resten af ingredienserne. Hæld 2/3 af suppen over "lasagnen" og drys med resten af osten. Bag "lasagnen" midt i ovnen. Tag den ud og skær den i 8 stykker.

Ved serveringen

Del "lasagnen" i 8 stykker og server suppen af 2 omgange. Læg et stykke "lasagne" i dybe tallerkener og hæld lidt suppe ved. Server straks.

Tips

Sluk ovnen og lad resten af "lasagnestykkerne" holde sig varme til 2. omgang.

Portionsanret evt. bjergsuppen i cocotter - det gør den nemmere at servere.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: