Zuppa Valdóstana - bjergsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En ganske anderledes suppe, idet den hovedsalig består af "brødlasagne" serveret med lidt klar suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg 4 skiver toastbrød i et ovnfast fad (ca. 4 x 21 x 34 cm). Fordel herpå halvdelen af savojkål, skinke og 1/3 ost. Drys med salt og peber og gentag med resten af ingredienserne. Hæld 2/3 af suppen over "lasagnen" og drys med resten af osten. Bag "lasagnen" midt i ovnen. Tag den ud og skær den i 8 stykker.

Ved serveringen

Del "lasagnen" i 8 stykker og server suppen af 2 omgange. Læg et stykke "lasagne" i dybe tallerkener og hæld lidt suppe ved. Server straks.

Tips

Sluk ovnen og lad resten af "lasagnestykkerne" holde sig varme til 2. omgang.

Portionsanret evt. bjergsuppen i cocotter - det gør den nemmere at servere.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: