Zuppa Valdóstana - bjergsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En ganske anderledes suppe, idet den hovedsalig består af "brødlasagne" serveret med lidt klar suppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg 4 skiver toastbrød i et ovnfast fad (ca. 4 x 21 x 34 cm). Fordel herpå halvdelen af savojkål, skinke og 1/3 ost. Drys med salt og peber og gentag med resten af ingredienserne. Hæld 2/3 af suppen over "lasagnen" og drys med resten af osten. Bag "lasagnen" midt i ovnen. Tag den ud og skær den i 8 stykker.

Ved serveringen

Del "lasagnen" i 8 stykker og server suppen af 2 omgange. Læg et stykke "lasagne" i dybe tallerkener og hæld lidt suppe ved. Server straks.

Tips

Sluk ovnen og lad resten af "lasagnestykkerne" holde sig varme til 2. omgang.

Portionsanret evt. bjergsuppen i cocotter - det gør den nemmere at servere.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag