Zuppa Valdóstana - bjergsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En ganske anderledes suppe, idet den hovedsalig består af "brødlasagne" serveret med lidt klar suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg 4 skiver toastbrød i et ovnfast fad (ca. 4 x 21 x 34 cm). Fordel herpå halvdelen af savojkål, skinke og 1/3 ost. Drys med salt og peber og gentag med resten af ingredienserne. Hæld 2/3 af suppen over "lasagnen" og drys med resten af osten. Bag "lasagnen" midt i ovnen. Tag den ud og skær den i 8 stykker.

Ved serveringen

Del "lasagnen" i 8 stykker og server suppen af 2 omgange. Læg et stykke "lasagne" i dybe tallerkener og hæld lidt suppe ved. Server straks.

Tips

Sluk ovnen og lad resten af "lasagnestykkerne" holde sig varme til 2. omgang.

Portionsanret evt. bjergsuppen i cocotter - det gør den nemmere at servere.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: