Ingredienser til 1 portion

RUGBRØDSMYSLI MED KARDEMOMME OG CHIAFRØ

Ingredienser

200 g mørkt rugbrød
75 g hasselnøddekerner
25 g smør
3 spsk chiafrø
2 spsk mørk muscovadosukker
10 grønne kardemommekapsler
100 g all bran (ca. 3 dl)

Tilberedning

Skær rugbrødet i mindre stykker og kør det til groft smuldr i en foodprocessor sammen med hasselnødderne. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og læg smørret i mindre bunker på toppen sammen med chiafrø, sukker og knust kardemomme. Bag myslien midt i ovnen - til det er gyldent og sprødt - rør af og til. Tag pladen ud af ovnen og hæld branflakes herpå. Lad blandingen køle helt af og vend det godt sammen.

Tip

I stedet for kardemommekapsler - kan du bruge ½ tsk stødt kardemomme eller kanel. Myslien smager dejligt sammen med tørrede abrikoser. Myslien kan holde sig i en uges tid, i en lukket emballage.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.