Pizza med tomat, hvidløg og pesto
ARLA KAROLINES KØKKEN® X JON DANIEL EDLUND

Pizza med tomat, hvidløg og pesto

Ingredienser til 1 pizza

 

Sådan gør du

Smør tomatsauce ud på din pizzabund ogkom nogle basilikumblade og en håndfuldmozzarellaost i tern ovenpå. Top medhalverede cherrytomater, finthakkethvidløg, lidt olivenolie og små klatterpesto. Bag pizzaen i din pizzaovn ved450-475 grader til den ser bagt ogtilberedt ud.

GODT TIP: Sørg for at basilikumbladeneligger under osten, når du bager din pizza.På den måde undgår du, at bladene brænder,da den smeltede ost beskytter dem.

 

Mozzarella tern fra Arla Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken® mozzarella tern har en dejlig mild og cremet smag. Ternene smelter jævnt, og er idelle til bagning ved høje temperaturer. Det gør dem oplagt til pizza, og giver pizzaer et flot visuelt udtryk.

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter

Mange har et ønske om at spise mere grønt, men mangler inspiration til hvordan. Pizza er på top 10 over aftensmadsretter, som danskerne laver mest til hverdag, hvorfor Arla Karolines Køkken® har allieret sig med pizzaentusiasten Jon Daniel Edlund, som har givet sit bud på 4 lækre og nemme pizzaer med masser af grønt. 

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter