Pizza bianco med broccolini, svampe og citronskal
ARLA KAROLINES KØKKEN® X JON DANIEL EDLUND

Pizza bianco med broccolini, svampe og citronskal

Ingredienser til 1 pizza

 

Sådan gør du

Fordel en håndfuld mozzarellaost i tern udover din pizzabund og hæld lidt olivenolie ud over. Dette vil fungere som din base i stedet for en tomatsauce. Skær svampe og broccolini i tynde stykker, og gnid dem ind i lidt olivenolie og et drys salt.

Kom grøntsagerne på pizzabunden og bag pizzaen i din pizzaovn ved 450-475 grader til den ser bagt og tilberedt ud. Top med fintrevet citronskal og servér!

 

Mozzarella tern fra Arla Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken® mozzarella tern har en dejlig mild og cremet smag. Ternene smelter jævnt, og er idelle til bagning ved høje temperaturer. Det gør dem oplagt til pizza, og giver pizzaer et flot visuelt udtryk.

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter

Mange har et ønske om at spise mere grønt, men mangler inspiration til hvordan. Pizza er på top 10 over aftensmadsretter, som danskerne laver mest til hverdag, hvorfor Arla Karolines Køkken® har allieret sig med pizzaentusiasten Jon Daniel Edlund, som har givet sit bud på 4 lækre og nemme pizzaer med masser af grønt. 

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter